Вести

Вучић тражи од Патријарха да крене са њим у Црну Гору!

Пошто је кроз јавност одјекнула вест да Александар Вучић није пожељан у Црној Гори настала је паника у кабинету председника Србије.

Нова идеја до које се дошло је да пошто нико од епископа не жели да прими Вучића нити је било где пожељан на налагању бадњака, да пут Црне Горе крене у пратњи Патријарха Иринеја.

Очигледно је да Александар Вучић мисли да ће успети да обмане српски народ у Црној Гори и да себе представи као спасиоца и председника који се брине о свим Србима у региону.

На нашу несрећу истина је сасвим другачија.

Александар Вучић не само да спрема издају Косова и Метохије већ сви догађаји у Црној Гори су режирани у његовом кабинету и у договору са Милом Ђукановићем.

Између Мила Ђукановића и Александра Вучића не постоји никаква разлика и као што је познато јавности он је један од људи који је присуствовао чувеном састанку у Хотелу Риц у Паризу када је Александар Вучић договарао цепање Српске радикалне странке.

Вучић и Мило су два најближа сарадника, а њихов циљ свакако није јачање српског народа у читавом региону, већ његово коначно уништење.

Кабинет Александра Вучића очигедно је заборавио да Патријарх не може доћи на територију друге епархије уколико није позван и нема дозволу за посету.

Али како нам је већ познато ни Вучић ни његов Патријарх нису познати по поштовању правила, па нас ништа не сме ни зачудити.

Цетиње Инфо

Покажи више
Back to top button
Close
Close