Хроника

СКАНДАЛ У СРБИЈИ – У прљавим камионима комуналне службе, возили хуманитарну помоћ!

Аранђеловац – Да се поједине ствари могу догодити само на Балкану сведочи нам следећи догађај из Србије из некада чувене Буковичка бање.

У сред корона вируса Влада Србије је донела мере за помоћ пензионерима који имају пензије испод 30 000 динара, а помоћ се огледала у пакетима намирница и хигијене.

Међутим, у Аранђеловцу су у камиону који служи за сакупљање отпада из канти по граду, возили и хуманитарну помоћ по општинским селима и то без икакве дезинфекције и прања поменутог камиона.

КАМИОН ПУН ОТПАДА

 О томе сведоче и фотографије које смо добили и на којима је исто возило са истим регистарским таблама и које развози хуманитарну помоћ, али и које и даље ради као камион за скупљање отпада.

СНС ШИРИ ЗАРАЗУ У АРАНЂЕЛОВЦУ

По речима наших саговорника да је у камиону толико смрдело да нису могли да нађу волонтера који ће ући у њега и који ће паковати помоћ са намирницима, да су то на крају морали да раде запослени  у јавним предузећима.

ХУМАНИТАРНА ПОМОЋ У ПРЉАВОМ И УМАЗАНОМ КАМИОНУ КОЈИ ПРАЗНИ ОТПАД

Председник општине Аранђеловац Бојан Радовић је својом неодговорношћу и бахатошћу угрозио читав град у сред пандемије корона вируса и угрозио грађане да оболе и од других болести и заразе.

Председник Србије Александар Вучић никада до сада није казнио општинска руководства, а тешко да ће нешто учинити и у овом случају.

Борба против короне, али у неком другом свету.

У Аранђеловцу свакако не.

Цетиње инфо

Покажи више
Back to top button
Close
Close