Политика

ЗОРАН ОСТОЈИЋ И НАШИ У СВЕТУ – Али, ко су наши?

Многима је познато да је Србија земља апсурда и да је само у њој могуће да криминалац буде шеф полиције, професор да има купљену диплому или доктор да нема завршену ни средњу школу.
У мору таквих апсурда је могуће и да човек који годинама све своје активности своди на пљување по Србији и по српском народу отвори портал “Наши у свету”.
То је управо урадио Зоран Остојић, једна од перјаница “друге Србије”, који никада у животу није пропустио прилику да опљуне по свему што је српско, о томе најбоље сведочи чињеница да је био члан ЛДП-а Чедомира Јовановића, да годинама ради за Мила Ђукановића, пљује по СПЦ, залаже се за улазак Србије у НАТО… па на крају крајева у свом антисрпском походу није ни пропустио да се залаже за независно Косово.
И у земљи апсурда управо такав човек отвара портал “Наши у свету” , и то је само по себи толики апсурд, да човек који је увек био против Србије и свега српског отвара портал о Србима широм света.
И онда сам у моменту схватио.
Па наши и “наши” Зорана Остојића нису исто.
Знајући активности дотичног које трају деценијама ово је највероватније портал који је Зоран Остојић наменио шиптарима са Косова, пошто подржава њихову независност, или је то можда портал посвећен емиграцији НДХ, или можда љубитељима лика и дела Насера Орића.
Апсурд је апсурда до човек који мрзи све што је наше, отвори портал “Наши у свету” .
Или је господин Остојић прошао кроз катарзу и схватио своје вишедецнијске заблуде или се је само покушај да се заради преко “наших”, а који су заправо за дотичног господина “њихови”.

Жана Остојић – Чикаго

Цетиње инфо

Покажи више
Back to top button
Close
Close