Друштво

Osudjivana narkomanka Biljana Srbljanović na dan sahrane vređala mitropolita Amfilohija

Biljana Srbljanović, dramska spisateljica, nekada kandidat za gradonačelnika Beograda sa dobijenih nekoliko promila glasova, žena koja je hapšena zbog kupovine kokaina i potom potpisala sporazum sa Tužilaštvom o priznanju krivice, danas je perjanica i uzdanica Aleksandra Vučića. I pored tog događaja ona kao profesor FDU-a radi sa studentima! Na bestidan način danas je, na dan sahrane, izvređala mitropolita Amfilohija i milione ljudi koji tuguju.

Nećemo prepričavati sta je napisala jer se upotrebljene reči kose sa kodeksom novinarstva, ali tu je slika samo dela njenog teksta koja govori više od bilo kojih reči.

Sramno pisanje Biljane Srbljanović na račun upokojenog mitropolita Amfilohija, PrintscreenSramno pisanje Biljane Srbljanović na račun upokojenog mitropolita Amfilohija, Printscreen

Tekst je izazvao pravu buru na mrežama, pa je mnogo tviteraša napisalo da je u tekstu Biljana Srbljanović trebalo ime mitropolita Amfilohija da zameni imenom njenog šefa Aleksandra Vučića. Ali ona takav tekst neće napisati. Jer ne sme. A upravo je Vučić taj koji se zalagao za istrebljenje muslimana, širio epidemiju, plakao za Miloševićem i slavio Đinđićevo ubistvo.

Umesto zaključka samo jedna rečenica: ako je i od Srbljanovićke, mnogo je.

Direktno

Покажи више
Back to top button
Close
Close